Netwerken

Voor het aanleggen en onderhoud van uw ICT- netwerken bent U bij LETINI B.V. aan het juiste adres.

Wij kunnen U optimaal van dienst zijn op het gebied van advisering, installatie, aanleg en het onderhoud van uw ICT- netwerken

Waar voorheen vooral telefonie en datatransmissie werden toegepast, maken nu bijvoorbeeld ook camerabeveiliging, toegangscontrole of gebouwbeheersystemen gebruik van het netwerk.

Deze technologische ontwikkeling leidt tot een belangrijke besparing, omdat er minder verschillende infrastructuren hoeven te worden geïnstalleerd.

Voor innovatieve en duurzame ICT-netwerken met koper en glasvezelkabels maken wij o.a. gebruik van de componenten van Datwyler.

Van het aanbrengen van kleine netwerken tot en met de uitgebreide netwerken van complete bedrijfsterreinen, met de componenten van Datwyler is de juiste keuze gemaakt als het gaat om kwaliteit, prestatie en innovatieve oplossingen voor kabelsystemen.

Naast de bekabelde ICT-netwerken, heeft LETINI B.V. een aanzienlijke expertise opgebouwd met het aanleggen van draadloze netwerken, zowel indoor als outdoor.

M.b.v. een deskundige projectering en het gebruik van kwalitatief sterke merken zoals o.a. Unifi, Ruckus en Netgear zijn wij in staat om een betrouwbare wifi-oplossing te realiseren.

Graag willen wij U de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toelichten.