Elektra

LETINI B.V. is opgenomen In het erkenningen register van InstallQ en is uiteraard lid van Techniek Nederland. Veilig, deskundig en met (actuele) kennis van zaken voeren wij onze opdrachten uit. Daar kunnen onze opdrachtgevers op vertrouwen.

Of het nu een kleine uitbreiding betreft of het ontwerpen, realiseren en in bedrijfstellen van een complete installatie het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij LETINI B.V.

Naast vakbekwaamheid beschikken wij ook over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij kunt U denken aan meetinstrumenten om installaties op (uw ) veiligheid te testen en de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat kan worden voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

LETINI BV beschikt ook over zegelrecht. Het zegelrecht is in eerste instantie bedoeld om veilig te kunnen werken aan installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar.

Het zegelrecht is uitsluitend van toepassing op installaties met hoofdzekeringen t/m 3 x 80 ampère.

Op basis van het zegelrecht mogen zegels verbroken worden van aansluitkasten en de hoofdzekeringen worden verwijderd.

Graag willen wij U de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toelichten.