Elektra


LETINI B.V. is als erkend installateur opgenomen In het erkenningen register van de SEI.  

LETINI B.V. heeft hiermee aangetoond dat er wordt beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast  vakbekwaamheid  beschikken wij over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op  (uw ) veiligheid te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

LETINI BV beschikt ook over zegelrecht. Het zegelrecht is in eerste instantie bedoeld om veilig te kunnen werken aan (huis)installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar.

Het zegelrecht is uitsluitend van toepassing op (huis)installaties met hoofdzekeringen t/m 3 x 80 ampère. Op basis van het zegelrecht mogen zegels verbroken worden van aansluitkasten en de hoofdzekeringen worden verwijderd.

Graag willen wij ook U van dienst zijn op het gebied van ontwerp, installatie en onderhouden van uw elektra installaties.

 

LETINI B.V. | Röntgenweg 14h | 2408 AB  Alphen a/d Rijn | 0172 - 495488 | KvK Den Haag: 24378207 | Login